ÁRKÁD Budapest - Őszi Árkád Napok
2019. szeptember 12-15.

Klikkelj, nyomtass, spórolj!

Spórolj az ingyenesen nyomtatható kuponokkal! Válogass számos világmárka kollekciójából, és vásárold meg kedvenc darabjaid 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel az ÁRKÁD Budapest bevásárlóközpontban 2019. szeptember 12. és 15. között!

Minden, amit az ÁRKÁD Kupon Napokról tudni kell:

Tartalom:
Mi az ÁRKÁD Kupon Napok?
Hogyan juthatok hozzá a kedvezmény kuponokhoz?
Hogyan működik az oldal?
Hogyan nyomtassam ki a kuponokat?
Mit tegyek, ha nincs nyomtatóm?
Hogyan válthatom be a kuponokat?

Mi az ÁRKÁD Kupon Napok?

Az elmúlt években hagyománnyá vált az ÁRKÁD bevásárlóközpontban, hogy évente három alkalommal megszervezzük online kupon akciónkat a tavaszi, nyári és őszi szezon kezdetekor. A honlapunkról ingyenesen kinyomtatható kuponokkal 20-30, vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz számos üzletünkben, világmárkák kínálatából a megadott időpontokban.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan juthatok hozzá a kedvezmény kuponokhoz?

Az ingyenesen kinyomtatható kuponokat megtalálod az ÁRKÁD honlapján a http://arkadnapok.hu/ címen.
Hogy ne maradj le az akciókról és újdonságainkról, kövess minket Facebookon is, ahonnan mindig első kézből értesülhetsz a kupon napokról is!

Vissza a tartalomhoz

Hogyan működik az oldal?

Az oldalon található kuponok között a menüben található üzletkeresővel, kategória szűrővel és keresőmezővel válogathatsz.
A kupongyűjtő használata:
A neked tetsző kuponokat összegyűjtheted egy helyre a Kupongyűjtőbe, melyhez csak annyit kell tenned, hogy a kiválasztott kuponok alatt kattints a "Kupongyűjtőbe rakom" gombra! Ezután a bal oldali Kupongyűjtő feliratú dobozban megjelenik a kiválasztott kuponok logója. A gyűjtőbe tetszőleges számú kupont betehetsz. A Kupongyűjtőbe összegyűjtött kuponok megtekintéséhez kattints a Kupongyűjtő menüpontra vagy a "Megnézem" gombra! A gyűjtőből ki is veheted a kuponokat a "Törlés a gyűjtőből" gombra kattintva. A kiválasztott kuponokat egyszerre, egy gombnyomással ki is nyomtathatod!

Vissza a tartalomhoz

Hogyan nyomtassam ki a kuponokat?


Válaszd ki a számodra érdekes kupon(oka)t, és a "Kinyomtatom (1 db)" gombra kattintva egy gombnyomással kinyomtathatod azokat!
Több kupon nyomtatása egyszerre a kupongyűjtővel:
Amennyiben több kupont szeretnél egyszerre kinyomtatni, a kívánt kuponokat a kupongyűjtőbe tedd bele (minden kupon alatt található egy "Kupongyűjtőbe rakom" gomb)! Ezután kattints a kupongyűjtőre, majd az "A kiválasztott kuponok nyomtatása" gombra kattintva egyszerre több kupont is ki tudsz nyomtatni (egy oldalra 8 darab fér ki, de a gyűjtőbe többet is rakhatsz, a kuponok automatikusan több oldalra fognak kerülni).
FONTOS! Hogy a kuponok tökéletesen jelenjenek meg nyomtatáskor, CSAK a honlapon található "Kinyomtatom (1 db)" vagy "A kiválasztott kuponok nyomtatása" feliratú gombokat használd a nyomtatáshoz, és semmiképp ne a böngésző fájl menüjében található nyomtatás funkciót, amely a teljes honlapot nyomtatja ki!
Vissza a tartalomhoz

Mit tegyek, ha nincs nyomtatóm?

Amennyiben nem tudod a nyomtatást otthon, vagy máshol megoldani, nem maradtál le semmiről, mert az akció ideje alatt () bevásárlóközpontunkban kuponnyomtató standokat helyezünk ki, ahol hostesseink segítenek abban, hogy hozzájuthass kedvenc üzleted kuponjaihoz.

Vissza a tartalomhoz

Hogyan válthatom be a kuponokat?

A kinyomtatott kupont az adott üzletben vásárláskor a fizetésnél kell bemutatni, amit az eladó elvesz, és érvényesíti a kuponon szereplő kedvezményt.
A kuponokon szereplő kedvezmények a kuponon megjelölt időpontban érvényesek kizárólag az ÁRKÁD-ban található megjelölt üzletben.
A kuponon szereplő kedvezmények értéke készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be.
A kuponok színes és fekete-fehér nyomtatásban is érvényesek.

Vissza a tartalomhoz